Vakjargon in het gratis Engels-Nederlands woordenboek

Vertalingen van ‘lol’ in het gratis Engels-Nederlands woordenboek en vele andere Nederlandse vertalingen. Vertalingen van ‘lol’ in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen informatie over e-mail. Het op world wide web zetten van een bestand of het ‘upgraden’ van een item of gebouw in een game. Er vindt uitwisseling plaats met de grammatica en het vocabulaire van sms-taal, waar het beperkte aantal toetsen en een beeldscherm van postzegelformaat weer ander taalgebruik in de hand werken, en met de taal die in de breezercultuur rond Windows Reside Messenger wordt gebezigd. Andere afkortingen die bestaan uit lange zinnen waarbij telkens de eerste letter van een woord wordt gebruikt, zijn hier niet genoemd en vaak streekgebonden.

Algemene uitroep van enthousiasme/ uitdrukking van iets onverwachts of overdonderend. Een leecher is een persoon die bij het gebruik van filesharingprogramma’s alleen bestanden downloadt, maar niets beschikbaar stelt als upload. Omdat overvloedig gebruik van hoofdletters voor veel internetters synoniem is met geschreeuw, worden deze acroniemen meestal in kleine letters geschreven. Veel internetjargon ontstaat als verkorte schrijfwijze van alledaagse uitdrukkingen, die in de vorm van letterwoorden een eigen leven gaan leiden.

Ik vind het ook vervelend lezen als mensen your en you happen to be door elkaar halen, maar dat zou ik eerlijk gezegd eerder begrijpen, omdat de betekenissen dichter bij elkaar liggen. Lol Lol of LOL wordt in meerdere betekenissen gebruikt:…. 2012 – LOL is een film uit 2012 die geregisseerd en geschreven is door Lisa Azuelos en Karim Aïnouz. Wanneer dit de communicatie onnodig lastig maakt uit luiheid ( en wanneer je ook weet dat het luiheid is in plaats van beperkte taalkennis ) dan is het asociaal t..v. de persoon waarmee je communiceert.

Natuurlijk zijn er nog veel meer afkortingen, sommige zijn afgeleid van de reeds genoemde en sommige zijn na even puzzelen wel duidelijk. Nieuwe acroniemen verzinnen is een populaire sport, maar om in tegenstelling tot modewoorden algemeen aanvaard te worden, moet een acroniem werkelijk nuttig zijn voor alle leden van de gemeenschap. Komt van het commando in verschillende IRC -consumers om een actie uit te beelden. League of Legends (computerspel) of afgekort LoL, een on the internet.. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Lol en verwijzingen daarnaartoe.

De tekst is beschikbaar onder de licentie Inventive Commons Naamsvermelding/Gelijk delen , er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Hieronder vind je 21 betekenissen van het woord lol… LOL engels voor laughing out loud, nederlands voor plezier. Als bij een online spel meerdere mensen spelen en waarbij de laptop van één speler hapert en daarmee zichzelf of de anderen tijdens het spel hindert. In sommige spellen heeft iedereen er final van (zoals Quake of Delta Force, Black Hawk Down) en bij andere spellen heeft alleen de betreffende persoon er final van en kan de rest verderspelen.